Navigatie

Innofeet

Circa 70% van de Nederlandse bevolking krijgt te maken met voetklachten of voet gerelateerde klachten. Bij Innofeet (onder andere gevestigd in Ommen) kunt u terecht met al uw voet (gerelateerde) problemen. Knie-, heup- en rugklachten worden als gevolg van een verkeerde voetstand door de podotherapeuten van Innofeet behandeld. Maar ook bijvoorbeeld sportblessures, hielspoor klachten en ingegroeide teennagels zijn veel geziene klachten op het spreekuur van onze podotherapeuten. Daarnaast heeft Innofeet zich gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met diabetes, sporters en kinderen. De patiënt staat ten allen tijde centraal en de kwaliteit van de zorg is bij Innofeet erg belangrijk.

Voeten verdienen het beste. Daarom werkt Innofeet veel samen met anderen, waaronder Shoes by Stef. De samenwerking met Shoes by Stef heeft als doel om voor u het beste resultaat te bereiken. Juist samen kunnen we voeten de beste kwaliteitszorg geven.


Contact
Podotherapie is tegenwoordig vrij toegankelijk. Dit betekent dat u niet eerst langs de huisarts hoeft voor een verwijzing. Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen gevolgen voor uw eigen risico. Voor meer informatie over de podotherapiepraktijken van Innofeet of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 088 – 031 3000 of bezoek de website www.innofeet.nl.

Openingstijden

Maandag        Gesloten (t/m februari)
Dinsdag         10:00    -    18:00
Woensdag      10:00    -    18:00   
Donderdag     10:00    -    18:00   
Vrijdag           10:00    -    21:00
Zaterdag        10:00    -    17:00 
Zondag          Gesloten (m.u.v. koopzondagen)

© 2017 - 2019 Shoes by Stef | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel