Navigatie

Blog

10-7-2017

Op zaterdag 8 juli heeft Schoenenwinkel Shoes by Stef €184 opgehaald en gedoneerd aan de actie LAK. door Tijn. Tijn, die met zijn nagellakactie 2,5 miljoen euro heeft opgehaald bij Serious Request, had zijn eigen crowdfundingactie opgericht ten behoeve van een baanbrekende behandelmethode voor kinderen met hersenstamkanker.

 

Zaterdag 8 juli was het feest in de Ommerse schoenenwinkel. Eigenaresse Stephanie Bruin vierde haar 25e verjaardag en dat wou ze niet onopgemerkt laten gaan.

Er was maar liefst 25% korting op het gehele assortiment inclusief de nieuwe collectie. Er stond een DJ zomerse hits te draaien voor de deur en de hele winkel was versierd. Ook was er een doel: zaterdag zoveel mogelijk geld ophalen voor de actie: LAK. door Tijn.

Bezoekers die een paar schoenen hadden gekocht mochten een ballon lek prikken waarin een geldbedrag verstopt zat. Dit geld kwam samen met het andere gedoneerde geld in de pot voor Tijn. Helaas is een dag voor de actie van Shoes by Stef de zesjarige Tijn overleden.

Stephanie Bruin: "dat onze held Tijn is overleden was een grote schok, het is zo jammer dat zo’n goed hart op die leeftijd al van ons heen moet gaan. Onze gedachten gaan uit naar de familie. Wel is het nu belangrijk om de actie niet stop te zetten! Onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte is noodzakelijk. Door Tijn's overlijden is de crowdfunding gestopt, stichting Semmy zet zich hier voor in. Donaties zal het onderzoeksproces alleen maar versnellen.’’

 

5 juli 2017

Summer of 25!

Lets party! Aanstaande zaterdag 8 juli word ik 25 jaar en daarom geef ik de hele dag feest! De hapjes en drankjes zijn geregeld!

* Wie jarig is trakteert natuurlijk! Bij aankoop vann een paar schoenen krijg je een lekker ijsje van Smaak Ommen

* 's Middags kunnen de voetjes van de vloer met DJ Mees Visser. Die zorgt natuurlijk weer voor lekkere zomerse muziek. 

* Zaterdag staat in het teken van 25 en daarom geven wij 25% korting op de zomercollectie!* 

* Daarnaast mogen alle klanten een ballon prikken met daarin een geldbedrag. Dit bedrag gaat ten goede naar LAK door Tijn. 
Ken je Tijn nog? Hij haalde meer dan 2,5 miljoen euro op voor Serious Request door nagels te lakken. Daarom komt Tijn nog één keer in actie met zijn eigen crowdfunding actie, nu voor Stichting Semmy. Want Tijn wil een nieuwe behandelmethode voor hersenstamkanker naar Nederland halen. Voor Tijn komt dat te laat. Hij kan niet meer beter worden. Maar Tijn wil kinderen met dezelfde ziekte als hij een kans geven. 

Natuurlijk moet je Facebook goed in de gaten houden voor scherpe aanbiedingen en leuke actie's! #summerof25

Wanneer: zaterdag 8 juli van 10:00 tot 17:00
Waar: Brugstraat 29a bij Shoes by Stef
Je wordt niet thuis gebracht en je hoeft je zwemspullen niet mee te nemen. 

Tot zaterdag! 

Liefs Stef 


foto van Shoes by Stef.
(M.u.v. nieuwe collectie, Ilsje Jacobson, Ipanema en waterschoenen)

14 april 2017

Wauw! Deze week heb ik de sleutel gekregen van mijn winkel 'Shoes by Stef'! 
Ik zou mij eerst even voorstellen, dat is wel net zo netjes. Mijn naam is Stephanie Bruin en ik begin een schoenenwinkel in Ommen aan de Brugstraat 29a. Voordat je Google maps of de Tom-Tom erbij pakt, hiervoor zat Shoeby Ommen in het pand. 
Je kunt bij mij terecht voor mooie, leuke, modische, goede dames-, heren- en kinderschoenen!

Momenteel zijn we ontzettend druk bezig met slopen, klussen, stressen, bellen, regelen en aan het nadenken om een super leuke winkel en collectie te creëren die ik hopelijk begin mei aan jullie kan laten showen!

Het is echt super leuk om al jullie positieve en enthousiaste reacties te horen. Ontzettend bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en ben jij ook zo nieuwsgierig welke schoenen(merken) in de winkel komen? Like onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina!

Liefs Stephanie

foto van Shoes by Stef.

 

Openingstijden

Maandag        Gesloten (t/m februari)
Dinsdag         10:00    -    18:00
Woensdag      10:00    -    18:00   
Donderdag     10:00    -    18:00   
Vrijdag           10:00    -    21:00
Zaterdag        10:00    -    17:00 
Zondag          Gesloten (m.u.v. koopzondagen)

© 2017 - 2019 Shoes by Stef | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel