Navigatie

Schoenreparatie

Merk- en kwaliteitsschoenen verdienen hoogwaardige reparaties. Daarom werken wij met een eigen schoenmaker die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De specialist Johan Remmerts van Schoenmakerij Flink is aangesloten bij ‘Stichting Schoenmakers Gilde’ en ‘Nederlandse Schoenmakers Vereniging’. Met zijn vele ervaring en kennis van het vak kan hij uw merkschoenen zeer vakkundig en vlot repareren.

Wanneer u voor dinsdag de schoenen naar onze winkel brengt kunt u deze vrijdag al weer komen ophalen, als u de schoenen voor donderdag brengt dan kunt u deze op woensdag weer ophalen.    

Johan Remmerts

Johan Remmerts verzorgt voor Shoes by Stef de reparaties. Deze bedreven schoenmaker mocht zich in 2013 de beste schoenmaker ter wereld noemen!

Schoenmakerij Flink
Schoenmakerij Flink is sinds jaar en dag een schoenmaker met een vertrouwde naam in Almelo en omstreken wanneer het gaat om het repareren van uw schoenen, laarzen of sandalen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoenreparatie. Of het nu gaat om nieuwe hakken, nieuwe zolen of een compleet nieuw onderwerk voor uw schoenen, wij kunnen nagenoeg elke schoen repareren. 

Daarnaast kunt u bij onze schoenmaker terecht voor allerlei andere services en producten voor uw schoeisel. Denk bijvoorbeeld aan reparatie van outdoor en wandelschoenen, paard rijlaarzen, inlegzolen, schoenzool repareren enz.

 

Openingstijden

Maandag        Gesloten (t/m februari)
Dinsdag         10:00    -    18:00
Woensdag      10:00    -    18:00   
Donderdag     10:00    -    18:00   
Vrijdag           10:00    -    21:00
Zaterdag        10:00    -    17:00 
Zondag          Gesloten (m.u.v. koopzondagen)

© 2017 - 2019 Shoes by Stef | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel